GR565 Sniederspad (Deel 3)

front-of-bus    001-mountain-shoe-boot   gpx-file-format-symbol
belgië   I 121 km tot. (d3)
Op een druilerige weekenddag laten de omstandigheden het toe om een nieuwe etappe te starten van dit wandelproject waar ik op gelukkig nooit een vervaldatum heb opgeplakt. Ik hou vast aan het gebruik van het openbaar vervoer om ter plaatste te geraken en dat gaat voor het eerst bijna mis.
Gelukkig kan ik mij net op tijd corrigeren en spring aan de laatst mogelijke halte uit de verkeerde bus om over te stappen op de juiste die me richting Zoersel voert, “no harm done”. Het duurt niet lang voor ik aan het Zoerselhof sta waar ik vorige keer gestrand was.

Van daar gaat het even door de dorpskern van Zoersel en door de talrijke binnenpaadjes is dat best leuk. Je hebt wel aardig wat asfalt onder de voeten gehad voor je opnieuw het bos in kan. Door het groen loop je even tot tegen de E34 en wandel je langs de kluisdreef Blommerschot binnen. Een groot Natuurgebied in beheer van Natuurpunt. Wie de GR volgt gaat er wat oppervlakkig doorheen maar dit lijkt de moeite om nog is terug te komen. Al is het maar omdat kabbelende beekjes helemaal mijn ding zijn. Het gaat zo langs het vliegveld van Oostmalle.

Met een Wechelse tripel in Taverne Den Toerist sluit ik vandaag af in Wechelderzande in afwachting tot het volgende moment zich zal aanbieden deze tocht verder te zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: