Totterpad

people-2   001-mountain-shoe-boot
belgië  I 1,6 Km
In het Grote Netewoud is sinds kort een klein lusvormig belevenispad te vinden waar je Bernard de bever moet volgen en onderweg flink je best moet doen om niet te totteren.

Aan de Watermolen in Meerhout kan je het bezoekerscentrum Grote Netewoud vinden. Een mooi bezoekerscentrum in het gebouw van de watermolen waar je niet alleen iets kan drinken maar ook ruimte voor tentoonstelling of workshops is. Buiten zie je al snel een infobord staan van het Totterpad. Hoewel deze kleine wandeling duidelijk gemarkeerd is, kan je aan het bord ook een foldertje vinden van het pad met leuke opdrachten voor onderweg. Bij sommige is er wat verbeelding nodig, de andere zijn echte speelelementen die je tegen komt. Er is flink geïnvesteerd in de aanleg van dit pad en dat laat zich zien. Ondanks dat, is alles mooi geïntegreerd in de natuur en voelt het niet als een attractie. Je krijgt een idee met de foto’s maar ik wil de spanning er in houden voor wie zelf eens wilt gaan kijken.

Afhankelijk van hoe ver je moet rijden is het Totterpad op zich de moeite. Wij wisten het te combineren met een bezoek aan de buitenspeeltuin Kinderweelde. Fantastische plek waar de nostalgie van af druipt en het dus niet alleen leuk is voor de kleinsten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: